Volg ons op Facebook Facebook, Dastbouw, Klusbedrijf in Rozenburg, Timmerman, Loodgieter, Renovatie, Onderhoud, Badkamer
Danny de Klerk, Dastbouw, Rozenburg

Dastbouw onderhoud & Renovatie

Bent u op zoek naar een Vakman voor alle klussen in en om uw huis

Graag stel ik me even aan u voor. Om u kennis te laten maken met Danny de Klerk eigenaar van Dastbouw wil ik u meenemen in mijn ontwikkeling tot vakman. Ik kom uit een arbeidersfamilie zoals daar vijftig jaar geleden over werd gesproken. Maar in de tegenwoordige tijd, waar veel ontwikkelingen zijn is een vakman niet te missen! Ik ben trots op mijn familie die mij heeft geleerd om kennis en vaardigheden te laten zien aan de wereld om je heen.

Mijn opa was een groot aannemer die de kennis heeft overgebracht op mijn oom Kees waar ik veel van heb mogen leren en waar ik nog steeds tips en tools van krijg. Veel familieleden hebben verschillende vakkundige kennis en vaardigheden die zij dagelijks nog uitvoeren. Ik ben daar trots op en geniet van hun vakkennis om zelf goed werk af te leveren! Denk hierbij aan loodgieters, elektriciens, timmermannen en stukadoors!

Mijn kracht ligt dan ook in het netwerken en samenwerken met andere vaklieden om u als klant zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Iedereen kent mij als een gedreven jongen, ik wilde na mijn MAVO diploma zonder twijfel iets met mijn handen gaan doen en koos voor de vakopleiding tot timmerman. Tijdens deze vakopleiding heb ik leren timmeren. Mijn gouden handen werden snel opgemerkt want na het behalen van mijn eerste diploma’s op het gebied van timmeren en onderhoud kreeg ik verschillende aanbiedingen. En heb ik ook besloten om mijn vervolgopleiding te gaan doen. Ik wilde nog meer leren. Dit was een goede keuze, want ik kreeg allerlei renovatieprojecten toegewezen. Dit was een goede tijd, want ik kon mijzelf ontwikkelen! Vervolgens zag ik een mogelijkheid om als uitvoerder 64 bewoonde woningen in Vlaardingen te renoveren, denk hierbij aan (badkamer, keuken, toilet en mechanische ventilatie).

Netwerken, socializen en mensen helpen zijn mijn sterke kanten en hoe kan dat nou nog hechter dan bij u thuis uw woonvoorziening te komen verbeteren? Ik wil alleen niet meer dat mijn vrijheid wordt beperkt door de regels van een werkgever maar dat ik zelf bepaal hoeveel aandacht ik aan mijn klant besteed zonder dat er altijd maar een prijskaart aan moet hangen! Ik wil vrij zijn en echt iets voor mijn klanten kunnen betekenen! Dit zijn de ingrediënten voor mij, waarom ik als zelfstandig ondernemer ben gestart.

Ik ben Danny de Klerk uw vakman van Dastbouw renovatie en onderhoud en sta voor u klaar!